Bettingsidor Utan Svensk Licens

Många svenska spelare väljer den internationella spelmarknaden. Betting utan svensk licens kan ge dig många fördelar. Vad bör du tänka på innan du öppnar ett konto och börjar att spela på bettingsidor utan svensk licens? Det får du veta i vår kompletta bettingguide. Få information om odds, bonusar och spel. Vi fördjupar oss även i frågor kring säkerhet. Läs vidare för att få svaret på alla dina frågor och se fram emot en trygg och säker spelupplevelse på nätet.

Spela på bettingsidor utan svensk licens

Oavsett vilket spelbolag som du väljer att spela är det viktigt att förstå hur det fungerar. Det finns nämligen vissa skillnader mellan till exempel ett spelbolag med svensk licens och det som kallas för betting utan svensk licens. Fast innan vi går vidare är det viktigt att klargöra att det som brukar kallas för bettingsidor utan licens, kan betyda att spelbolaget helt enkelt har en annan licens än den svenska. Ibland kallas ett MGA-licensierat spelbolag för ett spelbolag utan licens. Fast faktum är att ett sådant spelbolag visst tar en licens, men den är inte utfärdad av den svenska Spelinspektionen. Och som vi kommer se i den här guiden om bettingsidor utan svensk licens så kan det finnas otaliga fördelar med att välja just ett sådant spelbolag. Läsa vidare så kommer du snart att förstå varför. Söker du utländska casinon, läser du mera på vår huvudsida, spelsidor utan svensk licens.

Registrering av spelkonto på bettingsidor utan licens

Att börja spela på nätet är enkelt, men innan du kan betta på nästa fotbollsmatch eller något annat evenemang så behöver du såklart öppna ett medlemskonto. För att spela på utländska spelbolag krävs i regel att du skapar ett konto genom att uppge din e-postadress och ett antal personuppgifter. Av säkerhetsskäl så kommer du självfallet alltid att få verifiera ditt konto när du spelar på bettingsidor utan licens. Det görs i regel genom en verifieringslänk som skickas till din angivna e-postadress. Så snart det är gjort är du redo att börja spela. Nästa steg är därmed att göra en insättning. Och oddssidor utan licens erbjuder flera alternativ.

Insättning och uttag hos spelbolag utan svensk licens

Föredrar du att göra en insättning med ett klassiskt kontokort? Eller passar till exempel tjänster som Trustly och Zimpler dig bättre? Utländska bettingsidor erbjuder i regel flera olika alternativ. Vi ska fortsätta med att tipsa om de vanligaste alternativen hos spelbolag utan licens.

Betalningsmetoder på utländska spelbolag

Gör dina insättningar snabbt och enkelt med den betalningsmetod föredrar. Nedan kan du se alternativen på utländska spelbolag.

Fungerande betalningsmetoder för svenskar på utländska spelbolag
Trustly Snabb och smidig betaltjänst för direktöverföringar.
Skrill E-plånbok som erbjuds på många spelbolag.
Neteller Fungerar på ett liknande sätt som Skrill. Såväl insättningar som uttag är möjliga.
MuchBetter Enkel och smidig betalapp. Ger spelaren en stor integritet.
EcoPays Praktisk och lättanvänd betaltjänst som erbjuds på många bettingsidor utan svensk licens.

Samtliga av dessa alternativ är alltså tillgängliga på de internationella spelbolagen och tjänsterna är godkända för svenska spelare.

Snabba uttag och BankID på utländska bettingsidor

I valet av betalsätt är det viktigt att tänka på flera olika faktorer. Den kanske viktigaste rör det här med uttagstider. För faktum är att det kan finns stora skillnader mellan olika betalmetoder. Medan ett uttag med Trustly kan ta 15 minuter så kan ett uttag med att Mastercard ta 1–3 dagar. Hur lång tid en överföring tar beror på flera olika faktorer så därför råder vi dig alltid att kontrollera eventuella uttagstider.

Och vill du ta del av snabba uttag så finns det alltså flera olika alternativ på utländska bettingsidor. Däremot är det viktigt att veta att BankID är en tjänst som bara fungerar på svenska sidor. Förklaringen är att det här är en tjänst som samarbetar med de svenska bankerna vilket enbart tillåter användning på svenska sidor.

Flera sporter och marknader hos spelbolag utan licens

I dag kan du betta på många olika sporter. Spelbolag utan licens erbjuder allt från klassisk fotboll till e-sport, och i listan hittar vi naturligtvis allt från basket till cykling via handboll och volleyboll. Eller kanske vill du betta på tennis eller simning? Du kan alltid räkna med ett brett urval av alternativ när du väljer bettingsidor utan licens. Dessutom så storsatsar många av spelbolagen på de stora ligorna. Vil du till exempel betta på Premier League så har du gott om alternativ.

Vissa av spelbolagen storsatsar på det är stora mästerskapen så som OS och VM. Fast det finns såklart även bettingsidor som ger dig möjlighet att spela på lite mer udda sporter. Vad sägs till exempel om dart eller futsal?

Högre odds på bettingsidor utan svensk licens

Fast det är såklart inte bara utbudet av sport som varierar. Alla sidor som erbjuder oddsspel utan svensk licens har olika odds. Och du som spelare vill såklart ta del av de mest förmånliga alternativen. I det här fallet så är det viktigt att jämföra olika odds. Du kan till exempel använda dig av olika odds-jämförelsetjänster för att hitta det mest förmånliga oddsen på bettingsidor utan svensk licens, oavsett om du vill betta på fotboll eller nästa stafett i skidskytte.

De tre vanligaste spelsätten på betting utan licens

Oavsett om du är nybörjare på betting eller något av ett sportproffs så kan du välja mellan flera olika marknader och spel. Nedan kan du läsa mer om några av de vanligaste spelformerna på utländska spelbolag som erbjuder betting utan licens.

Singelspel

En väldigt vanlig form av betting är det sammankallas för singelspel. Det betyder att du alltid satsar på ett enda spelalternativ, till exempel att hemmalaget ska göra en vinst i nästa match.

Kombinationsspel

En annan typ av utmaning erbjuder kombinationsspel. Det innebär att du inte bara satsar på vilket lag som kommer att vinna utan även ett ytterligare alternativ, till exempel matchens slutresultat.

Livespel

Missa inte heller spelmöjligheten att betta live. Det betyder att så att du spelar live under den pågående matchen. Du följer utvecklingen i spelet och kan samtidigt följa hur live oddsen ändras i takt med utvecklingen i spelet.

Välkomstbonus och erbjudanden på betting utan svensk licens

Innan du börjar att betta så ska du inte missa chansen att aktivera en bonus. Många sidor som erbjuder betting utan svensk licens har nämligen utvecklat särskilda kampanjer för både nya spelare och sådana som redan är medlemmar. Faktum är att dessa bonusar ger dig en rad fördelar. Du kan till exempel prova på flera olika bettingsidor utan svensk licens. Genom att aktivera en bonus får du ju lite extra pengar i spelkassan. Dessutom så kan du minska dina risker i spelandet genom att aktivera en bonus. Det finns som sagt flera olika bonustyper och vi ska gå vidare i vår guide med att presentera de vanligaste.

Kontantbonusar och matchningsbonus

Vi börjar med det vi kallar en välkomstbonus. Dessa går även under namnen matchningsbonus eller en kontantbonus. Kärt barn har som bekant många namn… Den här bonustypen delar bettingsidor ut till nya medlemmar på bettingsidor utan svensk licens. När du väljer att öppna ett konto så erbjuder de en bonus till dig. Och när det handlar om en matchningsbonus så matchar alltså spelbolaget den summa som du har valt att sätta in. Får du en bonus på 100 % så dubblats alltså din insättning.

Hur stora bonussummor som delas ut på bettingsidor utan licens varierar. Tänk därför på att alltid göra en bonusjämförelse.

Riskfria spel

När du spelar på utländska spelbolag kan du även belönas med det som kallas för riskfritt spel. Precis som namnet antyder så kan du inte förlora något när du använder den här bonusen. Du får ett antal riskfria spel av spelbolaget och dessa använder du för att betta. Vinner du så får du behålla vinsten men skulle du däremot förlora så händer ingenting. Då går pengarna tillbaka till spelbolaget men eftersom du inte har gjort någon insats så har du inte heller förlorat något.

Gratisspel

Som spelare på bettingsidor utan svensk licens så kan du även få så kallade free bet. Det betyder att du får möjlighet att placera ett antal gratisspel i en särskild match. Glöm inte att  kontrollera om dina free bet har ett särskilt omsättningskrav. Det påvisar nämligen hur många gånger som du måste omsätta din bonus när du spelar på olicensierade bettingsidor.

Omsättningsfria bonusar och erbjudanden

Förutom att det finns flera olika bonustyper så brukar spelbolagen även skilja mellan det som kallas omsättningsfria kampanjer och sådana som har ett omsättningskrav. Vad är då egentligen skillnaden? Och hur fungerar ett omsättningskrav när du spelar på en sida som erbjuder betting utan svensk licens?

Enkelt förklarat så innebär ett omsättningskrav att du måste omsätta bonusen ett visst antal gånger. Har bonusen är ett omsättningskrav på 20x så innebär det att du måste omsätta erbjudandet 20 gånger. Har erbjudandet däremot inget omsättningskrav så behöver du alltså inte omsätta bonusen innan du har möjlighet att göra ett uttag. En omsättningsfri bonus är därför särskilt förmånlig så håll utkik efter bettingsidor utan svensk licens som erbjuder den här bonustypen.

Bästa live betting hos spelbolag utan svensk licens

Är du en spelare som föredrar kombinationsspel? Vill du i förväg göra en satsning på vilket lag som kommer vinna en turnering? Eller föredrar du spelbolag utan licens som erbjuder livespel? Om du letar efter dagens bästa livebetting så ska du hålla utkik efter internationella sidor med ett brett urval av spel. Det är nämligen möjligt att välja mellan flera olika live matcher på den här typen av bettingsidor. Välj om du till exempel vill betta på någon av toppligorna i Serie A eller La Liga på ett spelbolag utan svensk licens. Eller varför inte göra en livesatsning på nästa Wimbledon match hos nya bettingsidor utan licens? Livespel erbjuds inom många olika sporter så varför inte använda dina expertkunskaper för att spela och vinna med live odds?

Live betting med live stream

Dagens spelbolag erbjuder mängder av olika tjänster. Ett stort plus är förstås om du kan ta del av live streaming. Det betyder att du har möjlighet att följa matcherna live direkt via hemsidan på bettingsidan. Det behöver då inte teckna ett dyrt TV-abonnemang utan kan följa toppmatcherna direkt på datorn.

Givetvis så erbjuder alla bettingsidor utan svensk licens olika typer av utbud. Det hela kräver att du har ett aktivt medlemskonto samt en summa pengar på ditt spelkonto för att kunna ta del av den livebetting som en bettingsida erbjuder.

Så läser du oddsen på bettingsidor utan svensk licens

Oavsett vad du väljer att betta på så är det viktigt att förstå hur oddset fungerar. Enkelt förklarat så ser vi odds som sannolikheten för att något kommer att inträffa. Om det svenska landslaget har ett lågt odds inför den kommande EM-matchen så ses de som favoriter i matchen. Har det blågula laget däremot ett högt odds är fallet det motsatta. Och som spelare är din uppgift att försöka använda oddsen till din fördel när du spelar på bettingsidor utan svensk licens. När du spelar på en sida som erbjuder betting utan licens så kan oddsen se ut på två sätt, som amerikanska och respektive europeiska odds.

Amerikanska odds

Amerikanska odds går även under namnet monye line-odds. Om ett spelbolag utan svensk licens erbjuder amerikanska odds så kommer de ange dem med ett plus- eller minustecken-. Därför kallas dessa odds för positiva och negativa odds. Skulle du till exempel få ett amerikanskt odds på +200 betyder det att du vid en satsning på 100 kronor skulle kunna vinna maximalt 200 kr.

Europeiska odds (Decimalodds)

Det är betydligt mer vanligt att spelbolag erbjuder europeiska odds vilka även går under namnet decimalodds. Det visar hur mycket du kan vinna på en satsad enhet. Är oddsen till exempel 1,2 och du väljer att göra en insats på 100 kr så motsvarar det 120 kr. Det betyder att din faktiska vinst blir 20 kr. Med andra ord så multiplicerar du alltid din valda insats med det aktuella oddset. Hur högt respektive odds som erbjuds presenteras alltid i samband med varje match. Tänk dock på att oddset ändrar sig under till exempel livespel.

Norska odds

Föredrar du att spela på nordiska bettingsidor? Det är ett finns garanterat stora likheter mellan att spela på ett svenskt spelbolag och till exempel ett norskt spelbolag. Ibland kan du se termen ”norska odds”, fast faktum är att det inte finns någon skillnad mellan dessa och de odds som vi kallar för europeiska odds vilka är vanligast förekommande på spelbolag utanlicens.

Bästa Bitcoin betting med Curacao licens

Nu när vi vet hur de olika oddsen presenteras så kommer nästa fråga. Med vilken valuta vill du spela? Föredrar du att göra dina insättningar i euro? Eller vill du kanske hellre spela på en sida som ger dig möjlighet att använda kryptovalutor? Intresset för betting utan licens växer ständigt. En av förklaringarna till det är att de internationella bettingsidorna ger dig möjlighet att betta med till exempel Bitcoin. Om du har ställt dig frågan vilka bettingsidor som erbjuder kryptovalutor så är svaret bettingsidor utan licens. Ett är t.ex. Bitcoin betting med Curacao licens. För närvarande så erbjuder nämligen svensklicensierade spelbolag dig inte möjligheten att spela med någon annan valuta än svenska kronor.

Så här går du till väga för att spela med Bitcoin på bettingsidor utan svensk licens.

Skaffa Bitcoin och välj ett spelbolag

Det första steget att utföra är såklart att du skaffar den digitala kryptovalutan och därefter väljer att öppna ett konto på ett internationellt spelbolag.

Gör överföring med Bitcoin

I nästkommande steg så kommer du att göra en insättning med kryptovalutan. Välj det önskade beloppet och ange det uppgifter som spelbolaget efterfrågar. Många kommer till exempel att efterfråga en säkerhetskod med sex siffror fast tänk på att alla spelbolag har olika rutiner.

Börja spela!

Så snart din insättning gått in på ditt spelkonto så kan du börja betta.

Gör ett Bitcoin-uttag

Slutligen så kan du självfallet även göra ett uttag med Bitcoin. Följ anvisningarna från ditt spelbolag för att göra en överföring.

Därför ska du välja bettingsidor utan svensk licens

Många spelare föredrar internationella spelbolag. Inte minst då dessa bettingsidor ofta erbjuder ett väldigt brett urval av spel. När du väljer oddsspel utan svensk licens får du helt enkelt en mer mångsidig spelupplevelse. Fast det finns fler fördelar än så med att välja bettingsidor utan svensk licens. Som vi har berört i den här guiden är dessutom bonusnivåerna ofta högre. Du kan ta del av flera olika bonusar med låga eller inga omsättningskrav alls. Att komma igång att spela är dessutom väldigt enkelt vilket betyder att du kan testa dig fram. Prova flera olicensierade bettingsidor för att hitta ditt eget favoritval.